Liedjes-Theater!

Tussen de velours gordijnen van het André’s Liedjes-Theater neemt André u graag mee, op een wonderlijke muzikale reis naar …wie-weet-waar…?

Met zijn gitaar als onafscheidelijke metgezel speelt en zingt André liedjes en melodietjes van toen en nu. Liedjes die iederéén wel kent. Vrolijk, meeslepend en uitbundig, dan weer klein, ontroerend en betoverend…. Om heerlijk mee te zingen of gewoon lekker te luisteren en misschien even weg te dromen…

André’s Liedjes-Theater! speelt zowel binnen als buiten: Op een vaste plek of gezellig zwervend door gebouwen, tuinen en straten. Omdat het theatertje geen elektriciteit nodig heeft is het vrijwel overal inzetbaar: op feestjes, op recepties, in restaurants, op terassen, in winkels en winkelcentra of gewoon zomaar ergens  in de stad. André’s Liedjes-Theater! past moeiteloos in elk gewenst thema.

Waar het even kan op de voorgrond, dan weer rustig op de achtergrond. Altijd  op zoek naar gezellige interactie met de gasten. Laat u meeslepen in het verhaal van het Liedjes-Theater!

Klik op de afbeelding om naar de facebookpagina te gaan!