Gewoon André

Bent u op zoek naar een leuke troubadour voor uw evenement, feest, winkelcentrum,  receptie, restaurant of bedrijfsborrel?  Troubadour Zanger Gitarist André zorgt als zanger/gitarist én entertainer voor gezellige akoestische live-muziek! Troubadour  André speelt graag verzoeknummers. En….op een prettig volume!

Troubadour verzoeknummers
Troubadour

Met alleen de gitaar als begeleiding is André  flexibel en overal inzetbaar; in de kroeg, op ‘t terras, in het restaurant, op de camping, in de  tuin of de huiskamer, in winkels en winkelcentra, op feesten, bruiloften en recepties. Om heerlijk mee te zingen of gewoon lekker te luisteren!

 

Vrijblijvende Offerte?  Klik dan hier!

 

Troubadour op het terras: Akoestische Live-muziek

Gezellig  bewegend tussen de mensen en de tafeltjes, of op een vaste plek. Waar het even kan op de voorgrond, dan weer prettig op de achtergrond. Maar altijd op zoek naar leuke Interactie met uw gasten. Samen maken we een muzikaal feestje om niet te vergeten!

Elke  gelegenheid is anders.  André weet door jarenlange ervaring altijd de juiste snaar te raken. Zo krijgt elk optreden steeds die unieke, persoonlijke touch!

Troubadour met Verzoeknummers!

Troubadour
Troubadour met verzoeknummers

 

Troubadour Verzoeknummers
Troubadour met verzoeknummers

Troubadour André: Zorgmuzikant!

Troubadour André heeft als Zorgmuzikant door de jaren heen veel ervaring opgedaan met muziek in de Zorgsector. Prettige Interactie met luisteraars, samen zingen, samen genieten en een beetje wegdromen: da’s waar het allemaal om draait!
Het programma zit boordevol liedjes en melodietjes van vroeger, en die liedjes brengen vaak herkenning! Ze roepen vaak mooie herinneringen op.  Zo draagt André graag zijn steentje bij aan de gezellige sfeer en een geslaagde dag!

Elk optreden is weer anders. Een optreden  kan bijvoorbeeld bestaan uit 2 sets van 45 minuten met daar tussenin een korte pauze voor koffie of thee. Maar André is heel flexibel, helemaal mobiel en stelt nooit hoge eisen. Het programma wordt in helemaal overleg met u samengesteld, en kan dus ook perfect rondom een thema worden gebouwd.
Voor vragen of meer informatie mag u altijd even bellen.
Een mail sturen mag natuurlijk ook!

Troubadour André: Het kleine Café!