Troubadour Gewoon André

Troubadour én Zorgmuzikant! Bent u op zoek naar een leuke troubadour voor uw evenement, feest, terras, receptie, restaurant of borrel?  Troubadour Gewoon André zorgt als zanger/gitarist én entertainer voor gezellige akoestische live-muziek! En….op een prettig geluidsniveau.

Met alleen de gitaar als begeleiding is Gewoon André  flexibel en overal inzetbaar; in de kroeg, op ‘t terras, in het restaurant, op de camping, in de  tuin of de huiskamer, in winkels en winkelcentra, op feesten, bruiloften en recepties. Om heerlijk mee te zingen of gewoon lekker te luisteren!

 

 

Gezellig  bewegend tussen de mensen en de tafeltjes, of op een vaste plek. Waar het even kan op de voorgrond, dan weer prettig op de achtergrond. Maar altijd op zoek naar leuke Interactie met uw gasten. Samen maken we een muzikaal feestje om niet te vergeten!

Elke  gelegenheid is anders.  Gewoon André weet door jarenlange ervaring altijd de juiste snaar te raken. Zo krijgt elk optreden steeds die unieke, persoonlijke touch!

Gewoon André: Zorgmuzikant!

Ik heb door de jaren heen veel ervaring opgedaan met muziek in de Zorgsector. Prettige Interactie met luisteraars, samen zingen, samen genieten en een beetje wegdromen: da’s waar het allemaal om draait!
Het programma zit boordevol liedjes en melodietjes van vroeger, en die liedjes brengen vaak herkenning! Ze roepen vaak mooie herinneringen op.  Zo draag ik graag mijn steentje bij aan de gezellige sfeer en een geslaagde dag!

Elk optreden is weer anders. Een optreden  kan bijvoorbeeld bestaan uit 2 sets van 45 minuten met daar tussenin een korte pauze voor koffie of thee. Maar Ik ben heel flexibel, helemaal mobiel en stelt nooit hoge eisen. Het programma wordt in helemaal overleg met u samengesteld, en kan dus ook perfect rondom een thema worden gebouwd.
Voor vragen of meer informatie mag u altijd even bellen. Een mail sturen mag natuurlijk ook!

Klik op de afbeelding om naar de Facebookpagina te gaan!